Vi udlejer og sælger lastbiler

Hos HH Rental arbejder vi med udlejning af lastbiler, samt køb og salg af lastbiler. Vores køretøjer er købt i Danmark hos en dansk Scania forhandler.

HH Rental

HH Rental blev grundlagt af Henrik Hansen og Jesper Hansen i 2020. Her startedes der med 2 brugte enheder, hvorfra der efterfølgende blev indkøbt 2 fabriksnye enheder. Der er skabt gode synergier mellem værkstedsdrift og reservedelssalg, kombineret med udlejning og salg af lastvogne. I foråret 2021 stod det klart, at det primært skulle koncentrere sig om fabriksnye enheder. I sommeren 2021 blev der indkøbt 11 fabriksnye Scania trækkere på en samlet ordre. I foråret 2022 var der ordret 32 fabriksnye Scania trækkere.

HHR opbygninger

JH Diesel er en del af Group JRH. Således har JH Diesel 2 opbyggere, der fortrinsvis arbejder med opbygninger for HH Rental. Alt laves fra bunden og bliver designet i et samarbejde mellem HH Rental og JH Diesel. Opbygningerne er bygget i et modulprogram, hvilket giver mindre lagerbinding og stor smidighed, både i byggeprocessen og i forbindelser med skader. Opbygningerne er typisk færdige 6 måneder før køretøjet ankommer til Danmark. Vi stræber efter at kunne levere en HHR standardopbygning på 5 hverdage.

Reservedele til HHR

JH Diesel Parts er en del af Group JRH. JH Diesel Parts agerer således serviceorgan for blandt andet HH Rental, når det gælder handel med reservedele og opbygningsdele til eftermarkedet. Fra start var det vigtigt for Henrik og Jesper, at man skulle kunne købe reservedele fra det modulprogram der er for opbygningerne, og at det skulle være godt supporteret. Det kan være i forbindelse med en skade eller ombygninger af køretøjer monteret med en HH Rental opbygning. Der sælges også universale produkter.

Domicil Bodalen

JRH Ejendomme er en del af Group JRH. I 2021 indkøbte JRH Ejendomme en opført ejendom, på Bodalen i Ans, med henblik på etablering af 8200 m² værksted. I efteråret 2021 blev administrationsbygningen renoveret. I foråret 2022 blev der foretaget bundopbygning af udenomsarealer. Det forventes den nye domicil står klar i efteråret 2023, hvorfra koncernen kan byde sine forretningsforbindelser velkomne. Det er herfra HH Rental får sit hovedsæde og salgsvindue. Der er lagt stor vægt på kundepleje og kundeforhold.

Proces

For effektiv og hurtig ordrehåndtering arbejder vi med princip om rækkefølge.

Henvendelse

Ved en henvendelse, vil du mærke vi tager hånd om den med det samme.

Planlægning

Vi planlægger din opgave - med eller uden dig, afhængig dine ønsker.

Udførelse

Vi udfører opgaven eller handlen, og sørger for relevant dokumentation herom.

Levering

Du modtager vores ydelse til aftalt tid, med effektiv afslutning og fakturering.